Op zaterdag 22 juni organiseert Dubbelschaak ’97 wederom het Huub van Dongen Memorial toernooi. Dit zal alweer de 11de editie gaan worden. Na vorig jaar een nogal heftige editie gehad te hebben met live muziek, gaan we dat nu weer wat terugschroeven. Uiteraard wordt er geschaakt en er zal ook een neven activiteit georganiseerd worden. Het enige was we hier over verklappen is dat dit iets met voetballen te maken gaat hebben. Maar leuk wordt het sowieso!

Zoals altijd zal het schaaktoernooi bestaan uit een een 7-rondig rapidtoernooi (20 min pppp) met geldprijzen en voor de liefhebbers een heerlijke afsluitende barbecue. Wederom zullen we het toernooi opdelen in een 2-tal groepen. Iedereen mag inschrijven voor groep A, maar als je rating 1800 of lager dan mag je er ook voor kiezen in de B-groep in te schrijven.

Alle informatie alsmede de mogelijkheid om je aan te melden en een actuele deelnemerslijst is te vinden op deze website.

Hopelijk tot ziens op 22 juni! Je bent welkom vanaf 10u00. Graag uiterlijk 10u30 aanwezig zijn zodat we 10u45 van start kunnen!