learn-1

Senioren

Iedereen kan lid worden van Dubbelschaak. Als je van schaken houdt of het graag wilt leren, hoor je erbij. Je mag gerust vrijblijvend een paar weken komen kijken. En meedoen, want er wil altijd wel iemand een partijtje spelen.

Bij Dubbelschaak spelen de senioren elke dinsdagavond vanaf 20u. Je kunt je aanmelden bij Martien van der Meijden, of kom gewoon eens binnenlopen! We spelen in de bovenzaal van Grandcafe Rembrandt, te vinden aan de Rechterstraat 56, 5281 BX Boxtel. Analyseren wordt altijd in het cafe beneden gedaan.

De contributie voor volwassenen bedraagt € 70 per jaar, alle reguliere clubactiviteiten inbegrepen. Voor contributiebetaling kunt u gebruik maken van Raborekening NL61 RABO 0114340617, t.n.v. Schaakvereniging Dubbelschaak ’97, Lierenbout 22, 5283 AT BOXTEL onder vermelding van naam en datum.

Bovendien ben je als lid van Dubbelschaak automatisch lid van de NBSB en de KNSB, met alle voordelen van dien. Je kan meedoen met allerhande toernooien, kampioenschappen en competities. Via de KNSB ontvang je het fraaie bondsblad Schaakmagazine. Onder andere via de ontwikkeling van schaakcursussen en de organisatie van kampioenschappen zet de KNSB zich bovendien in voor de bevordering van de schaaksport.

Voor contributiebetaling kunt u gebruik maken van Raborekening 11.43.40.617, t.n.v. Schaakvereniging Dubbelschaak ’97, Lierenbout 22, 5283 AT BOXTEL, onder vermelding van naam kind en datum.

Dubbelschaak tagline

Plezier
Plezier in het spelletje staat voorop bij Dubbelschaak. Zo wordt er op de dinsdagavond na de partij beneden in het kroeg gedeelte van Grandcafe Rembrandt gezellig met zijn allen geanalyseerd en gekletst onder het genot van een drankje en nootje.

Passie
Veel Dubbelschakers hebben een enorme passie voor de sport. Dit getuigt wel de reguliere clubavond, waarin er na het gewone schaak en analyseren, door verschillende mensen tot diep in de nacht snelschaakpotjes worden afgewerkt. Andere Dubbelschakers gaan na de partij thuis de partij nog eens goed bekijken met behulp van de computer en sturen deze partij in ter publicatie op deze website. Als dat geen passie is!

Prestatie
Het eerste externe team van Dubbelschaak speelt al heel wat jaartjes in de landelijke competitie. Sinds het seizoen 2015-2016 zijn ze echter te vinden in de 2de klasse van de KNSB! Een ongekend hoog nivo voor een relatief kleine schaakclub tussen de grote schaaksteden Den Bosch, Tilburg en Eindhoven. Het leuke van Dubbelschaak is echter dat er vooral op beginnend nivo erg veel leden zijn, waardoor er voor beginnende schakers ontzettend veel plezier te behalen valt!

Zin om een potje te spelen?

learn-2

Twijfel dan niet langer en stuur een berichtje naar de schaakclub! Naar eigen wens kan er direct op de eerstvolgende dinsdag een schaakpotje voor je geregeld worden. Of kom vrijblijvend eens kijken. Je kunt de club benaderen via het contactformulier.

Laat een reactie achter

Je emailadres is niet zichtbaar