Via het aanmeldformulier hieronder kun je je inschrijven voor dit toernooi. Ook kun je aangeven of je mee wilt doen met de barbecue na afloop van het toernooi.

Een heerlijke lunch is inbegrepen in het inschrijfgeld van 20 euro welke voor aanvang van het toernooi in de zaal betaald kan worden. Dit kan zowel contant als digitaal. Voor dat laatste zetten we een QR-code bij de inschrijftafel waarmee je via een scan met je mobiel dit eenvoudig, snel en veilig hebt betaald.

Let op voor welke groep je je inschrijft. In groep A mag je altijd meespelen als je wilt. Groep B is alleen voor schakers tot een rating van 1800.

De barbecue zal vrijwel aansluitend aan de prijsuitreiking beginnen en kost 25 per persoon. Voor dit bescheiden bedrag kun je je buik helemaal rond eten! De lekkerste vleesjes worden voor u klaargemaakt en uiteraard worden ook verse salades, broodjes, sauzen etc verzorgd. Alleen de drank is exclusief. De kosten voor de barbecue kunnen op de dag zelf betaald worden aan het bedienend personeel.

In het veld “opmerkingen” kun je eventueel aangeven of je speciale wensen hebt voor de barbecue (bijv vegetarisch).

Voor vragen kun je natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar de organisatie of bellen naar 06-15453606.

  Uw naam:

  Uw e-mail:

  Schaakclub:

  Rating (indien geen KNSB rating dan schatting):

  Ik speel mee in groep:

  Ik doe mee met de BBQ (geef tevens aan als je komt of je dieet wensen hebt)

  Anti-spam vraag: Hoeveel velden heeft een schaakbord?

  Opmerkingen:

  Laat een reactie achter

  Je emailadres is niet zichtbaar