Op zaterdag 20 juni 2020 organiseert schaakvereniging Dubbelschaak ’97 de 8ste editie van het Huub van Dongen Memorial toernooi. Het toernooi zal op de verjaardag van Huub plaatsvinden en daarom zullen we er deze keer een extra feestrijke editie van maken! Zoals altijd vind het toernooi plaats in de vorm van een 7-rondig rapidtoernooi (20 min pppp) met geldprijzen en voor de liefhebbers een heerlijke afsluitende barbecue. Het toernooi telt mee voor het NBSB Grand Prix circuit in categorie B.

Het toernooi vindt plaats als onderdeel van de seizoensafsluiting van Dubbelschaak ’97.
Voorheen werd dit toernooi georganiseerd als het toernooi om de Gulden Hoekpion. Ook dit jaar zal de beste Dubbelschaker de bijbehorende prachtige bokaal in ontvangst mogen nemen. Voor de toernooiwinnaar staat er uiteindelijk een mooie  geldprijs te wachten van 100 euro. De nummers 2 en 3 ontvangen respectievelijk 50 en 25 euro. Wederom zijn er extra geldprijzen hebben voor de 3 spelers die het hoogst boven hun rating hebben gescoord, ofwel het grootste verschil tussen de TPR en eigen rating. Dit zijn prijzen van respectievelijk 40, 25 en 10 euro.

Live muziek van Two of Us!

De organisatie probeert elk jaar het toernooi weer een eigen smaakje te geven. Dit keer hebben we in navolging van de uiterst succesvolle editie in 2015 wederom band Two of Us bereid gevonden op te treden tijdens het toernooi. Een band gespecialiseerd in muziek van oa The Beatles. In dat jaar was het toernooi volgeboekt, dus het is raadzaam je op tijd aan te melden. Het maximum aantal deelnemers is rond de 65!

Zie hier voor het verslag van de eerdere editie met onder meer een video-impressie.

Barbecue

Na afloop van het toernooi wordt er volgens Dubbelschaaks traditie een heerlijke barbecue verzorgd, vanaf een uurtje of 18u. U bent hier natuurlijk ook van harte voor uitgenodigd. De kosten van deze meer dan ruimschoots verzorgde barbecue zijn 18,50 euro.

Aanmelden voor het toernooi en eventueel de barbecue kan alvast door hier te klikken.

Tijd en plaats

Het toernooi wordt gehouden in het clublokaal van Dubbelschaak ’97, Grand Cafe Rembrandt, Rechterstraat 56 in Boxtel. Het is niet toegestaan meegebrachte consumpties te nuttigen; er is van alles verkrijgbaar. U kunt zich inschrijven aan de zaal vanaf 10.00 uur. Het toernooi begint om 10.40 uur en rond 13.10 wordt er gepauzeerd. De prijsuitreiking is rond 17.00 uur.

Laat een reactie achter

Je emailadres is niet zichtbaar