Informatie Huub van Dongen Memorial 2023

Op zaterdag 24 juni gaat Dubbelschaak ’97 in hun 25 jarig jubileum jaar groots uitpakken tijdens het Huub van Dongen Memorial toernooi. Evenals in een van de eerdere edities zal het toernooi muzikaal ondersteund gaan worden door live muziek van de band Two Of Us! Zie hieronder een foto van deze eerdere editie in 2015 waarbij de zaal helemaal vol zat:

Schaken met live muziek van Two of Us!

Two of Us is voornamelijk gespecialiseerd in jaren ’60 / ’70 muziek van onder meer The Beatles en The Doors. Het is heerlijke achtergrond muziek om tijdens het schaken van te genieten! Ze zullen waarschijnlijk vanaf de lunch ongeveer gaan spelen.

Zoals altijd zal het schaaktoernooi bestaan uit een een 7-rondig rapidtoernooi (20 min pppp) met geldprijzen en voor de liefhebbers een heerlijke afsluitende barbecue. Voor het eerst zullen we het toernooi opdelen in een 2-tal groepen. Iedereen mag inschrijven voor groep A, maar als je rating 1700 of lager dan mag je er ook voor kiezen in de B-groep in te schrijven.

Alle informatie alsmede de mogelijkheid om je aan te melden en een actuele deelnemerslijst is te vinden op deze website.

Hopelijk tot ziens op 24 juni! Je bent welkom vanaf 10u00. Graag uiterlijk 10u30 aanwezig zijn zodat we 10u45 van start kunnen!

Laat een reactie achter

Je emailadres is niet zichtbaar