Vanavond laatste keer interne! Daarna rapid en toernooi

Beste Dubbelschakers,

Het seizoen loopt bijna op zijn einde, maar niet zonder dat we naar een mooie climax gaan toewerken! Hopelijk zijn jullie er nog bij voordat we helemaal in de vakantie modus gaan!

Vanavond

Vanavond is de laatste keer interne competitie. Aan en afmeldingen zoals gebruikelijk. Er worden in de nevenactiviteiten ook een paar belangrijke partijen gespeeld. Zo is er de Meierij Cup finale tussen Diederik en Brent! Dat belooft een ware kraker te gaan worden! En de tocompetitie wedstrijd Michel S – Niels staat op het programma. Niels zal gaan proberen Michel van de winst af te houden in deze competitie.

Zoals gezegd voor de andere spelers dus een reguliere speelavond. Ben erbij!

Volgende week 20 juni

Volgende week is dan de laatste schaakdinsdag van het seizoen. We zullen dan een rapid toernooi gaan houden! En net als bij het snelschaken vrij recent zullen we dit gaan opdelen in 2 groepen, zodat iedereen leuke partijen speelt tegen je eigen nivo. We zullen 15 min op de klok zetten, zonder increment. Dit is altijd een druk bezette avond, hopelijk geldt dat ook voor dit jaar. Aan of afmelden hoeft niet. Zorg er wel voor dat je op tijd op de club bent. Om 20u15 begint ronde 1!

Huub van Dongen Memorial toernooi 24 juni

En dan hebben we op 24 juni de seizoensafsluiting. Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan snel! Er komen op dit moment dagelijks meerdere aanmeldingen binnen en er is nog maar plaats voor 15 personen! Het zou zonde zijn als je te laat bent en daardoor niet mee kunt spelen.

Sowieso kun je altijd komen kijken, vooral in de middag wordt het erg leuk als de live muziek ook van start gaat!

Meer details volgen nog.

That’s it.

Hopelijk tot vanavond.

Groetjes Martien

Laat een reactie achter

Je emailadres is niet zichtbaar