Sponsorkliks: Hoe werkt dat ook weer?

Beste leden,

Zoals met de ALV besproken heeft ook onze club te kampen met de enorme inflatie. De contributie is daarom ook behoorlijk verhoogd. Toch kunnen jullie allemaal helpen de clubkas een beetje te spekken. Hiermee houden we de club gezond en is er meer ruimte voor wanneer we bijvoorbeeld wat moeten investeren in nieuw materiaal. Probeer er aub aan te denken dat voor IEDERE online aankoop die je gaat doen, eerst even te checken of je dat via Sponsorkliks kunt doen. Je kunt het zo gek niet bedenken of de betreffende webwinkel is aangesloten bij Sponsorkliks.

Hoe werkt het ook weer?

Met SponsorKliks kan je zelf een financiĆ«le bijdrage leveren aan Dubbelschaak, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Dubbelschaak ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Dubbelschaak.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Dubbelschaak ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Dubbelschaak. Voor jou een kleine moeite, voor Dubbelschaak zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website (zie plaatje hieronder) of rechtstreeks naar de sponsorkliks pagina gaan (zet de link eventueel in je favorieten, dan hoef je niet telkens eerst naar onze website. Klik vervolgens op het logo van de winkel waar je iets wilt bestellen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie wordt gestort op de bankrekening van Dubbelschaak. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Dubbelschaak hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Dubbelschaak weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Dubbelschaak is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Dubbelschaak niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Dubbelschaak
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=3632

Ter info: Per 14 oktober 2023 is er al 3968 euro binnen gehaald. Een overzicht is telkens te vinden via de volgende link: https://www.sponsorkliks.com/products/commissions.php?club=3632&cn=NL&ln=nl

Laat een reactie achter

Je emailadres is niet zichtbaar