Planning einde seizoen

Het einde van het seizoen nadert nu met rasse schreden. Er is al het een en ander beslist, maar ook moet er nog een en ander uitgevochten worden.

Clubkampioen tot 1750

Laat ik om mee te beginnen met de aankondiging dat Ebe clubkampioen is geworden in de rating groep tot 1750! Gefeliciteerd Ebe! Een playoff is in dit geval niet nodig omdat zijn concurrent, Reinder, niet binnen de 150 punten marge wist te eindigen van Ebe.

Wel was het nog even lastig, want volgens de reglementen gaan we uit van de augustus rating aan het begin van het seizoen. En toen had Roy nog geen officiĆ«le rating, en hij is wel binnen de 150 punten marge van Ebe geĆ«indigd. Echter… Roy is dit jaar op de KNSB ratinglijst ruim boven de 1800 binnen gestroomd en ook zijn Dubbelschaak rating lag boven de 1750 rating grens aan de start van dit seizoen. Daarom kan ik Roy helaas niet betrekken in deze groep.

Playoff om clubkampioenschap

In de hoogste groep is een en ander nog niet beslist. Brent en Martien zullen daarin een playoff gaan spelen en hierin uitvechten wie de opvolger van Job zal gaan worden. Brent is als eerste geeindigd in de ladder competitie, dus hij heeft aan een gelijkspel over 2 partijen voldoende voor het binnenhalen van deze felbegeerde titel.

Komende dinsdag wordt de 1ste playoff wedstrijd gespeeld en Martien heeft deze partij wit.

Meierij Cup

De finale om de Meierij Cup is ook nog niet gespeeld. Deze zal gaan tussen Brent en Franck en wordt vermoedelijk afgewerkt na de playoff om het clubkampioenschap

Meierij Cup loserscup

De finale om de loserscup is ook nog niet gespeeld. Niels neemt het hierin op tegen Roy (???). Mannen, plannen jullie deze wedstrijd aub nog in?

Planning einde seizoen

De interne competitie loopt nog gewoon door. Op de homepage kun je zien wat de precieze planning is. Tot en met 14 juni dus gewoon doorladderen zoals je gewend bent. Op 21 juni is er dan een rapidtoernooi wat tevens als oefening geldt voor de seizoensafluiting.

Eventueel is er, bij grote belangstelling, altijd de mogelijkheid op een van de laatste avonden nog een trainingsavondje te organiseren. Dit doen we wel vaker en kan goed gecombineerd worden met af en toe een blik werpen op bijvoorbeeld de Meierij Cup finale.

Op 25 juni is dan de volgende editie van het Huub van Dongen Memorial toernooi. Hebben jullie je hier al voor aangemeld???

Laat een reactie achter

Je emailadres is niet zichtbaar