Nieuwe seizoen van start! Graag aanmelden voor activiteiten…

Afgelopen dinsdag is de ALV geweest en we gaan met veel animo en enthousiasme van start! Natuurlijk met alle afgesproken aanpassingen mbt corona. Wat deze aanpassingen zijn wordt via de mail verspreid door onze secretaris Brent.

In het formulier hieronder de vraag of ieder zich wil opgeven voor de activiteiten van komend seizoen. Voor de externe is de inventarisatie reeds gemaakt. Wat niet door zal gaan komend seizoen zijn de avond en bekercompetitie en de Meierij Cup.

  Gegevens

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Vragen

  Interne competitie

  Vanaf komende dinsdag gaan we de interne in het corona jaar van start met het al jaren succesvolle Keizersysteem. Met name in corona tijden is dit flexibele indelingsprogramma ontzettend handig. Het Keizersysteem betekent dat je elke dinsdag een partij kunt spelen, maar ook kan afzeggen wanneer het jou uitkomt (wel uiterlijk 19u00 op de dinsdagavond). De indeling wordt verzorgd op de avond zelf en geschiedt op basis van de aanmeldingen. Voor deze opzet is het van belang te weten of je standaard aanwezig, of standaard afwezig bent. Je kunt uiteraard altijd hiervan afwijken/switchen door een mailtje te sturen naar de competitieleider:

  Standaard aangemeldStandaard afgemeld

  Het speeltempo is in het corona jaar aangepast zodat er meer increment is per zet om zodoende heftige tijdnood duels te voorkomen. Het reguliere speeltempo wordt 1 uur per persoon per partij + 60 sec increment per zet vanaf zet 1. Het versnelde speeltempo bedraagt 30 min per persoon per partij + 60 sec increment per zet vanaf zet 1. Op basis van 60 zetten zal het versnelde speeltempo betekenen een eindtijd van rond 23u. Het reguliere speeltempo beoogt een eindtijd van middernacht. Je mag per seizoen een keer wisselen van speeltempo. Spelers met een versneld speeltempo zijn te herkennen aan een * achter hun naam bij de indeling en de stand. Let op: als een van de spelers normaal tempo speelt en de ander versneld, dan zal er met het versnelde tempo gespeeld worden. Hieronder kun je aangeven of je gebruik wilt maken van het gebruikelijke reguliere speeltempo of het versnelde speeltempo.

  RegulierVersneld

  De topcompetitie en HertogJan League zullen ook georganiseerd gaan worden dit seizoen. Deze competities zijn gesloten competities met spelers van vergelijkbare speelsterkte die allemaal een keer tegen elkaar spelen. De partijen worden bij voorkeur de dinsdag voorafgaand aan de externe competitie gespeeld en tellen mee voor de interne competitie. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt de groepsgrootte bepaald en eventueel kan gekozen worden voor een zogeheten double-round-robin. Ofwel, je een kleinere poule waarin iedereen 2x tegen elkaar speelt met verwisselde kleuren.
  Doe jij mee?
  JaNee

  Vragen/opmerkingen?

  Heb je nog opmerkingen/wensen voor het komend seizoen (kan over alles gaan)? Ik zal ze dan beantwoorden of tijdens de ALV behandelen.


  Laat een reactie achter

  Je emailadres is niet zichtbaar