Gilion ontglip sensationele plaatsing voor playoffs

Het is eigenlijk jammer dat we jullie via de website zo weinig op de hoogte hebben gehouden van de voortgang in de interne competitie, want het is toch zo spannend geweest! In dit bericht aandacht voor onze Gilion, die dit seizoen fantastisch scoort en lang bovenaan de ranglijst stond. Onnodige verliezen in de laatste 2 ronden tegen Brent en mijzelf hebben hem jammerlijk terug geworpen naar de 3de plaats en zijn het eerder genoemde mannen die zich hebben geplaatst voor de playoffs in de strijd om het clubkampioenschap van Dubbelschaak.

Maar laten we eens kijken naar hoe de partij tussen Martien en Gilion van 2 ronden voor ingang van de playoffs verliep. Het is een van de spectaculairste partijen van het seizoen geweest! Hoe kan het ook met een zwarte koning die met bijna alle stukken op het bord naar c6 en c5 wandelt en daar kennelijk goed staat!

Laten we snel naar de partij gaan:

Zoals gezegd een fraaie pot. Om de zaken nog erger te maken gaf Gilion in de laatste ronde van de interne op tegen Brent in gelijke stelling en verloor daarmee dus zijn laatste kans op de playoffs. Wat een berg ongeluk na zo’n sterk seizoen. Het was je van harte gegund Gilion en was ook zeker verdiend geweest, die plaatsing voor de playoffs.

Laat een reactie achter

Je emailadres is niet zichtbaar