Dubbelschaak goes cruising

Dubbelschaak goes cruising

Ongeveer eens in de 2 jaar gaat er een groepje Dubbelschakers op schaakvakantie. Iedereen heeft de verhalen wel gehoord… Martien en Died op de schaatsen door Gorki Park in Moskou, Rob die van ellende uit de achterste wagon viel in de Chesstrain in TsjechiĆ«, de ontmoeting met Noppie tijdens het schaaktoernooi in Kreta, met Michiel en El Presidente mee naar Pula, de vele bezoekjes aan het Tata Steel toernooi in WaZ. Er is vanalles over te lezen in de vele verslagen die erover zijn geschreven.

Voor dit jaar heeft een groepje schakers zijn zinnen gezet op een 12-daagse cruisetocht! Deze toch vangt aan op 10 oktober en zal de volgende route afleggen:

Het schijnt zo te zijn dat cruise-tochten niet alleen voor bejaarde mensen is… Om dat eerst al even uit de lucht te halen :-).

De prijs voor de reis ligt zo rond de 1650 euro en daarmee krijg je een full board. Dat wil zeggen, niet alleen de reis met overnachtingen, ook al het eten en non alcoholisch drinken zit daarbij in.

Er wordt gedurende deze 12 dagen ook geschaakt. Dat is voornamelijk op de reisdagen en dat zijn er niet heel erg veel… 5 stuks. Des te meer tijd voor het bezichtigen van de verschillende steden!

Als je mee wilt, dan mag dat natuurlijk! Degene die zich binnenkort gaan aanmelden zijn alvast: Brent, Rob, Norbert (beter bekend als Noppie) en Martien. Het toernooi zelf is niet heel erg sterk wat betreft nivo. Daarom is dit zeer geschikt voor ieder nivo van onze club!

Als je interesse hebt, laat het zeker weten aan een van ons. Meer informatie is te vinden op de site van de organisatie.

Laat een reactie achter

Je emailadres is niet zichtbaar