Aanmelden seizoen 2019-2020

Beste Dubbelschakers,

Op dinsdag 20 augustus gaat het nieuwe seizoen weer van start met de Algemene Leden Vergadering (ALV). Het aanmelden voor het nieuwe seizoen kan al. Sterker nog, het bestuur zou het heel fijn vinden als we ruimschoots voor de ALV weten hoe het loopt met de aanmeldingen. Vandaar alvast het verzoek aan jullie om onderstaande formulier in te vullen. Waarvoor mijn grote dank!

Wenst me verder niet veel meer dan iedereen een heel fijne vakantie toe te wensen. Ik zie jullie graag weer in het nieuwe schaak seizoen!

Gegevens

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Vragen

Interne competitie

We gaan weer verder met het succesvolle Keizersysteem. Dit betekent dus dat je elke dinsdag een partij kunt spelen, maar ook kan afzeggen wanneer het jou uitkomt. De indeling wordt verzorgd op de avond zelf en geschiedt op basis van de aanmeldingen. Voor deze opzet is het van belang te weten of je standaard aanwezig, of standaard afwezig bent. Je kunt uiteraard altijd hiervan afwijken/switchen door een mailtje te sturen naar de competitieleider:

Standaard aangemeldStandaard afgemeld

Hieronder kun je aangeven of je gebruik wilt maken van het gebruikelijke reguliere speeltempo (uiterlijk middernacht klaar), of het versnelde speeltempo (uiterlijk 23u klaar).

RegulierVersneld

De Meierij beker is een heel leuk neven-evenement naast de interne competitie waarbij je 2 rapidpartijen (50 min pppp + 10 sec/zet) met verwisselde kleuren speelt tegen dezelfde tegenstander. In eerste instantie is er een poule-fase, waarbij doorgaans de nummer 1 en 2 doorgaan naar de knock-out fase. Precies hetzelfde als bij het WK eigenlijk!
Jeugdspelers kunnen hieraan meedoen met 25 min op de klok + 10 sec per zet. Daarmee zijn zij nog steeds rond 22u uiterlijk klaar.
Wil je meespelen in de interne bekercompetitie (Meierij Beker)?

JaNee

De topcompetitie is inmiddels alweer enkele jaren een fenomeen bij Dubbelschaak. Sterker nog... hij is zo populair gebleken, dat er vergelijkbare competities voor lagere nivo's zijn ingevoerd, de Hertogjan League en Radler League! De competitie is een gesloten competitie met spelers van vergelijkbare speelsterkte die allemaal een keer tegen elkaar spelen. De partijen worden telkens de dinsdag voorafgaand aan de externe competitie gespeeld en tellen mee voor de interne competitie.
Doe jij mee?
JaNee

Externe competitie

Wil je meespelen in de externe competitie? Mocht je twijfelen... ga er gewoon voor! Om vast mee te kunnen spelen mag je maximaal 2 zaterdagen verhinderd zijn. De externe competitie wordt door veel Dubbelschakers gezien als het leukste evenement van het seizoen. De externe competitie is op 7 (team 2 en 3) of 9 zaterdagen (team 1) in het seizoen.

JaJa, maar alleen als invallerNee

Mocht je vast of als invaller meespelen, noteer dan onderstaande data alvast in je agenda. Als je al weet wanneer je verhinderd bent of juist wel beschikbaar bent, kun je dat hier tevens al aangeven. Let op: team 2 speelt komend seizoen ook 9 ronden!

28 september 2019

Ik speel mee!Verhinderd.Nvt.

2 november 2019

Ik speel mee!Verhinderd.

23 november 2019

Ik speel mee!Verhinderd.

14 december 2019

Ik speel mee!Verhinderd.

1 februari 2020

Ik speel mee!Verhinderd.

7 maart 2020

Ik speel mee!Verhinderd.

28 maart 2020

Ik speel mee!Verhinderd.

18 april 2020

Ik speel mee!Verhinderd.

16 mei 2020

Ik speel mee!Verhinderd.Nvt

Wil je meespelen in de externe bekercompetitie? In deze competitievorm kunnen 2 teams ingeschreven worden, 1 NBSB team en 1 KNSB team. Je speelt dan in een team van 4 tegen een viertal van een andere vereniging, op de clubavond van de thuisspelende club. Bij een team-overwinning ga je door naar de volgende ronde. Bij verlies is het afgelopen. Een leuk knock-out systeem dus!

JaNee

Sinds een aantal jaar komt Dubbelschaak ook uit in de avondcompetitie. 7 keer per jaar spelen op de clubavond van de thuisspelende vereniging. De ene keer thuis op dinsdag, de andere keer uit op de dag dat de tegenstander zijn clubavond heeft. Wellicht dat er bij voldoende animo 3 (!!) teams ingeschreven kunnen worden!
Kortom... Wil je meespelen met de avondcompetitie?
JaNee

Vragen/opmerkingen?

Heb je nog opmerkingen/wensen voor het komend seizoen (kan over alles gaan)? Ik zal ze dan beantwoorden of tijdens de ALV behandelen.


Geen reakties meer mogelijk.