Dubbelschaak A naar Avond Hoofdklasse !

Wat er zich in de eerste week van april 2019 heeft afgespeeld in de avondcompetitie is moeilijk in woorden te bevatten. We gaan het toch proberen.

Kent u dat gevoel dat je op het station aankomt en dat de trein net vertrokken is. Dat de metrodeuren net voor je neus gesloten worden. Dat is zeg maar zo’n vervelend gevoel waarbij je met gezond verstand weet dat je je er bij neer moet leggen. Het moet accepteren. Het is zo. Daar verander je niets meer aan.

Dat gevoel bedroop zich bij Dubbelschaak A. Alweer geen promotie af kunnen dingen. Dan schaken we op één april maar weer bij de Kentering voor de gezelligheid. Volgend jaar gaan we het maar weer opnieuw proberen.

Maar dan ! Op 3 april staat op de NBSB site 4-0 voor EGS …. Zou iemand een verkeerde score ingevuld hebben ? Dat kan toch niet. We wachten even af. Dan zien we op de berichten onder ons verslag de felicitaties overgebracht door Lex. Het is dus waar, het onmogelijke is gebeurt.

De verslagen zijn te vinden op de websites van Stukkenjagers, en EGS. EGS A heeft uitgehaald en Stukkenjagers C met maar liefst 4- 0 verslagen. En dit was geen doorgestoken kaart. Ze zijn gewoon weggespeeld.

Dat betekend dat Dubbelschaak A volgend seizoen mag aantreden in de Avond hoofdklasse. Met alle andere sterke teams uit Brabant. Dubbelschaak kan daar niet ontbreken.

Het is natuurlijk wel opmerkelijk dat we de promotie telkens hebben weten te verprutsen en dan op het moment dat we het niet verwachtten krijgen we het cadeau….

Laat een reactie achter

Je emailadres is niet zichtbaar